Deltebre: 1.103 cotxes inspeccionats, 19 conductors multats

La campanya d'aquest cap de setmana s'ha centralitzat en tres punts del municipi, bloquejant accessos per permetre un control més eficaç

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Policia Local de Deltebre

FOTO: Policia Local de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha donat a conèixer les dades dels controls policials que s’han realitzat aquest cap de setmana al municipi. D’aquesta manera, des del passat divendres i fins ahir diumenge a la nit, s’han controlat 1.103 vehicles i s’ha sancionat a 19 conductors per infringir l’estat d’alarma.

Des d’aquest mateix cap de setmana, Deltebre també ha incorporat drons per facilitar la detecció de matricules no registrades al municipi, a banda de limitar els accessos i sortides passant de les 13 habituals a només 3, l’entrada de la Plaça de les Dones, l’entrada del pont Lo Passador i l’accés principal de Riumar.

Els controls policials s’ubiquen en aquestes entrades, però també en diferents punts del casc urbà, com és el cas dels voltants dels supermercats per detectar possibles infraccions i inspeccionar les compres òptimes i no de dia a dia.

El tinent d’alcaldia de #DeltebreTerritori, Francisco Castro, ha explicat que “totes aquestes mesures que estem aplicant es basen amb l’objectiu de vetllar per la salut de la ciutadania i evitar la propagació de la pandèmia al nostre municipi”. Per aquests motiu, Castro ha detallat que “es seguiran aplicant les mesures adients per tal de donar compliment al confinament estricte”. A banda dels controls policials, també s’ha realitzat un seguiment a les segones residències per detectar l’arribada de ciutadans i ciutadanes de fora del municipi.

Durant l’inici dels controls, s’han inspeccionat a més de 2.700 vehicles i s’han sancionat a més de 100 persones. El tinent d’alcaldia han volgut agrair el treball, l’esforç i la implicació dels cossos de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, així com també l’ajut complementari de l’equip de Protecció Civil als serveis de la Policia Local durant aquests dies de treball complex per evitar la propagació de la pandèmia.

Temas

Comentarios

Lea También