Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Denunciat un mariscador a l'Ampolla

Els Mossos el van sorprendre extraient marisc de manera il·legal a la platja de Cap Roig

Diari de Tarragona

Whatsapp

Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de Terres de l’Ebre van denunciar el dilluns 19 de març un home que es trobava extraient marisc de manera Il·legal a la zona de la platja de Cap Roig, a la localitat de l’Ampolla (Baix Ebre).

Gràcies a la col·laboració del Cos de Vigilants Municipals de l’Ampolla, els agents van poder interceptar l’infractor al qual li van intervenir 2,5 kilograms de caixetes de mar (Arca noae), un mol·lusc bivalva de la família Arcidae, també anomenat “peu de cabrit”, així com diversos estris utilitzats per la seva extracció.

L’home va ser denunciat administrativament per manca de llicencia de mariscador professional, els estris van ser intervinguts, i el marisc va ser retornat al mar.

La denuncia ha estat tramesa al Departament d’Agricultura, Alimentació, Ramaderia i Pesca (DARP) de la Generalitat, per tal que sigui instruït el corresponent expedient sancionador.

Els Mossos d’Esquadra recorden que per efectuar aquesta activitat, entre altres requisits, es necessari disposar de la corresponent autorització administrativa o llicència de mariscador professional.

Temas

Comentarios

Lea También