Más de Ebre

Denuncien una empresa de Campredó per l'abocament il·legal de pneumàtics usats

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'abocament il·legal.Foto: Mossos d'Esquadra

L'abocament il·legal.Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d’Esquadra a les Terres de l’Ebre han denunciat  administrativament el propietari d’una empresa de pneumàtics de Campredó (Tortosa) per realitzar un abocament il·legal de pneumàtics en una finca disseminada.
Els fets van ocórrer el passat 26 de juliol, quan en el transcurs del seu patrullatge el agents van localitzar nombrosos pneumàtics usats que havien estat llençats en uns terrenys ubicats a Campredó.Les indagacions dels policies per determinar l’autoria de l’abocament els va portar fins una empresa de pneumàtics de la mateixa localitat.
Els pneumàtics estan considerats com un residu que requereix una gestió específica per la seva alta capacitat de contaminació del medi ambient pel seu potencial risc contaminador mediambiental en cas que hi hagi un incendi i s’emetin gasos a l’atmosfera.
D’altra banda, també suposen un perill per la seva facilitat de combustió.  Per aquests motius els agents van denunciar el propietari de l’empresa en virtut del Decret Legislatiu 1/2009 de la Llei Reguladora de Residus. La denuncia serà tramesa a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent en aquesta matèria.

Temas

Comentarios

Lea También