Desmantellen una plantació de marihuana amagada en una nau industrial de Godall

Hi ha dos detinguts, de nacionalitat espanyola i suïssa, que havien instal·lat càmeres de vigilància per evitar ser sorpresos

19 mayo 2017 20:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La policia espanyola ha desmantellat una plantació de marihuana amagada en una nau industrial de Godall (Montsià) i ha decomissat 6 quilos de cabdells, 4 quilos de brancatge i 2 quilos de fulla d'haixix, així com 3 bàscules de precisió, 40 condensadors, 39 bombetes de sodi i 3 ventiladors. S'ha detingut dues persones, de nacionalitat espanyola i suïssa, que havien instal·lats càmeres de vigilància per evitar ser sorpresos. La nau industrial estava annexa i comunicada a la casa on residien els dos arrestats. Els investigadors van localitzar la nau sospitosa a finals de novembre del 2015 i van comprovar que la instal·lació servia per comercialitzar marihuana tant a països europeus –principalment Suïssa- com a la venda menuda a la zona d'influència de Tortosa.

Els agents van procedir a detenir els dos responsables de la plantació, que vivien a la casa adossada i que ja havien estat arrestats anteriorment per presumptes delictes contra la salut pública i eren considerats "molt conflictius" entre el veïnat. L'augment dels controls les últimes setmanes a la frontera per part de la policia francesa i espanyola havia obligat als detinguts a emmagatzemar i retenir una gran part de la marihuana produïda a la nau industrial, que comptava amb una gran instal·lació elèctrica per a la il·luminació de les plantes, sistema de reg i ventilació.

Comentarios
Multimedia Diari