Detingut un jove per atropellar la seva parella a l'Ametlla de Mar

La víctima, que no va voler presentar denúncia, presentava una ferida oberta a la cama, que inicialment es va considerar greu

01 julio 2020 09:00 | Actualizado a 02 julio 2020 10:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Ametlla de Mar van detenir un jove de 22 anys i veí de la localitat com a autor d’un delicte de temptativa d’homicidi després d’haver atropellat intencionadament la seva parella a la urbanització Les Tres Cales. Tot i que la dona no va voler presentar denúncia, els agents van trobar suficients indicis per procedir a l’arrest.

La Policia catalana va rebre, al voltant de les dues de la matinada del passat dissabte 27 de juny, un avís d’un possible atropellament d’una dona a la urbanització Les Tres Cales, davant el centre comercial.

Els agents van anar al lloc i van veure un grup nombrós de persones. I al mig havia una noia, de nacionalitat colombiana de 23 anys, que presentava una ferida oberta a la cama, inicialment considerada com a greu.

La gent que havia al seu voltant eren familiars de la parella de la noia. Deien que aquesta havia relliscat i havia caigut. Però els Mossos no es van creure aquesta versió i van començar a realitzar indagacions. Van buscar més testimonis dels fets.

Els agents van determinar que la víctima sortia del centre comercial acompanya de la germana menor i d’una altra persona. Aquesta darrera es va adonar de les intencions del vehicle, va estirar de la menor per evitar l’atropellament, però no va poder fer el mateix amb la víctima.

Vehicle immobilitzat

La parella de la dona ferida va marxar del lloc. Els agents van dir als familiars que el localitzessin i que es presentés al lloc, com així va fer, moment que els Mossos van procedir a la seva detenció. Per la seva part el vehicle, un Chevrolet Aveo, va quedar immobilitzat a la comissaria.

El detingut va passar diumenge a disposició del jutge de guàrdia de Tortosa, que va decretar llibertat amb càrrecs. No se li va imposar cap ordre de protecció perquè la dona no la va demanar.

Comentarios
Multimedia Diari