El Consell Comarcal del Montsià engega plans d'ocupació

Quatre dones en situació d’atur han estat contractades a través del programa «Treball i Formació»

01 marzo 2021 11:30 | Actualizado a 01 marzo 2021 12:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consell Comarcal del Montsià ha contractat 4 dones per un període de 12 mesos a jornada completa per a dur a terme diferents tasques de caràcter públic i d’interès social a quatre ajuntaments de la comarca. Les contractacions s’han fet a través del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, mitjançant la Conferència Sectoriald’Ocupació.

En la convocatòria les places ofertes han estat la d’agent cívic i atenció al ciutadà a l’Ajuntament de La Sénia, de neteja d’edificis públics a La Ràpita i Ulldecona, i de neteja viària a Alcanar. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones amb més dificultats sociolaborals, sobretot en el marc laboral del col·lectiu de la línia DONA.

«Les dones, malauradament, han assumit tasques invisibles i poc reconegudes socialment des d’una vessant informal», destaca el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, el qual afegeix: «tasques que són imprescindibles, però no tenen el retorn econòmic que es mereixen». Per dur a terme les contractacions s’han prioritzat les dones en situació d’atur de més de 52 anys.

Comentarios
Multimedia Diari