Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Suprem ratifica que el projecte Castor s'havia de sotmetre a impacte ambiental

El govern espanyol va eximir Enagás i la promotora Escal UGS del tràmit ambiental gràcies a la fragmentació indeguda del projecte de conducció

ACN

Whatsapp
Les instal·lacions es troben pròximes a l'AP-7 i el corredor ferroviari Mediterrani. Foto: Jordi Marsal

Les instal·lacions es troben pròximes a l'AP-7 i el corredor ferroviari Mediterrani. Foto: Jordi Marsal

El Tribunal Suprem ha ratificat que el gasoducte que connectava la planta terrestre del projecte Castor amb la xarxa general requeria el preceptiu estudi d'impacte ambiental, un tràmit del qual Enagás i la promotora del magatzem de gas submarí, Escal UGS, van quedar exempts gràcies a la fragmentació indeguda del projecte. L'alt tribunal ha desestimat els recursos presentats per les dos empreses i l'Estat en contra de la sentència de l'Audiència Nacional d'abril de 2013, que anul·lava la resolució de la Secretaria d'Estat de Canvi Climàtic de l'any 2009 acordant no sotmetre el gasoducte a aquest tràmit. El Suprem argumenta que la conducció és un element indissociable del projecte d'emmagatzemament.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También