El bitllet de bus a Barcelona ambla T-10 s'abarateix fins als 9,5 euros

El Departamentde Territori i Sostenibilitat aprova nous descomptes i amplia expedicions

19 mayo 2017 21:56 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A partir del 7 de setembre, el Departament de Territori i Sostenibilitat implementarà nous descomptes en la targeta T-10 en els desplaçaments entre les Terres de l’Ebre i Barcelona.

El preu de la targeta s’unificarà per a totes les Terres de l’Ebre amb la línia regular de bus a Barcelona. La T-10 costarà 95 euros, per la qual cosa el preu del bitllet valdrà 9,5 euros. Això suposa una rebaixa de fins al 60% respecte al preu d’un bitllet senzill.

Per exemple, des d’Alcanar el preu d’un viatge fins a Barcelona era de 12,78 euros amb la T-10. A partir del 7 de setembre, serà 3,28 euros més barat. A Tortosa, un viatge amb la T-10 valdrà 1,45 euros menys. Aquest abaratiment serà especialment notable entre els estudiants que setmanalment són usuaris del bus per desplaçar-se a Barcelona.

La targeta és multipersonal, de manera que pot ser usada alhora per diferents persones i es pot adquirir i recarregar als autobusos o a les taquilles de l’HIFE.

L’objectiu, segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, és estimular la demanda i millorar la competitivitat del transport públic en aquest corredor.

Aquest no és el primer cop que s’han introduït una sèrie de millores en l’oferta dels serveis d’autobús: s’ha implementat el bus exprés entre Tortosa i Alcanar i el servei per arribar a l’aeroport del Prat des de Tortosa. Actualment s’ofereixen més viatges que fa un parell d’anys. Concretament, hi ha 10 anades i 10 tornades de dilluns a divendres des d’Alcanar cap a Barcelona i cinc anades i tornades en cap de setmana. Des de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, hi ha tres anades i tornades diàries en període lectiu i dos la resta de l’any.

Comentarios
Multimedia Diari