Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El bitllet de bus a Barcelona ambla T-10 s'abarateix fins als 9,5 euros

El Departamentde Territori i Sostenibilitat aprova nous descomptes i amplia expedicions

Marina Pallás

Whatsapp
Des de fa uns mesos també s´ha implementat el servei de transport directe a l´aeroport del Prat. Foto: J.Revillas

Des de fa uns mesos també s´ha implementat el servei de transport directe a l´aeroport del Prat. Foto: J.Revillas

A partir del 7 de setembre, el Departament de Territori i Sostenibilitat implementarà nous descomptes en la targeta T-10 en els desplaçaments entre les Terres de l’Ebre i Barcelona.

El preu de la targeta s’unificarà per a totes les Terres de l’Ebre amb la línia regular de bus a Barcelona. La T-10 costarà 95 euros, per la qual cosa el preu del bitllet valdrà 9,5 euros. Això suposa una rebaixa de fins al 60% respecte al preu d’un bitllet senzill.

Per exemple, des d’Alcanar el preu d’un viatge fins a Barcelona era de 12,78 euros amb la T-10. A partir del 7 de setembre, serà 3,28 euros més barat. A Tortosa, un viatge amb la T-10 valdrà 1,45 euros menys. Aquest abaratiment serà especialment notable entre els estudiants que setmanalment són usuaris del bus per desplaçar-se a Barcelona.

La targeta és multipersonal, de manera que pot ser usada alhora per diferents persones i es pot adquirir i recarregar als autobusos o a les taquilles de l’HIFE.

L’objectiu, segons el Departament de Territori i Sostenibilitat, és estimular la demanda i millorar la competitivitat del transport públic en aquest corredor.

Aquest no és el primer cop que s’han introduït una sèrie de millores en l’oferta dels serveis d’autobús: s’ha implementat el bus exprés entre Tortosa i Alcanar i el servei per arribar a l’aeroport del Prat des de Tortosa. Actualment s’ofereixen més viatges que fa un parell d’anys. Concretament, hi ha 10 anades i 10 tornades de dilluns a divendres des d’Alcanar cap a Barcelona i cinc anades i tornades en cap de setmana. Des de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre, hi ha tres anades i tornades diàries en període lectiu i dos la resta de l’any.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También