El golf de Sant Jordi promou al Saló Nàutic el turisme de pesca esportiva

El domini turístic de l’Estació Nàutica Costa Daurada, formada per set municipis del Camp i l’Ebre, presenta el ‘Fishing  Estació Nàutica’, un producte amb catàleg i vídeo per promocionar aquesta activitat singular al llarg de l’any

13 octubre 2017 08:56 | Actualizado a 15 octubre 2017 18:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Coincidint amb una nova edició del Saló Nàutic de Barcelona, l’Estació Nàutica Costa Daurada ha presentat un nou producte turístic per difondre la pesca esportiva al golf de Sant Jordi. Aquest nou projecte neix fruit de la voluntat de potenciar activitats singulars que poden fer-se a les set poblacions integrades a l’Estació Nàutica Costa Daurada i que poden realitzar-se durant tot l’any.

L’estació és el domini nauticoturística més gran de Catalunya i està formada per set municipis: Deltebre-Riumar, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig i Miami Platja, Cambrils i Salou. 

Anomenat ‘Fishing Estació Nàutica’, la iniciativa presentada ahir a la capital catalana s’ha treballat conjuntament durant els darrers mesos per la mateixa Estació Nàutica i les empreses especialitzades de pesca esportiva.

La col·laboració de les empreses professionals de pesca i la important feina realitzada ha permès identificar les diferents tècniques que poden utilitzar-se per practicar la pesca esportiva a la zona, tant al golf de Sant Jordi com també als darrers kilòmetres del riu Ebre.

Tota aquesta informació s’ha recopilat en un catàleg on hi ha apareixen un total de deu tècniques diferents i un calendari anual per tipus de captures amb dinou espècies diferents, des de la carpa, passant per la sèpia i el calamar, fins al silur o els túnids.

A banda, s’ofereix un llistat de deu empreses especialitzades en aquest sector: tres amb base a Deltebre-Riumar, una a l’Ampolla, dos a l’Ametlla i, finalment, quatre empreses de pesca esportiva amb base a Cambrils.

La presentació del catàleg i el vídeo promocional ha estat presidida per l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i ha comptat amb la presència del president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Vicent Martí, entre d’altres.

‘Generar emocions’
En el marc de la presentació, Soler ha destacat «la importància de la pesca esportiva per, en primer lloc, transmetre valors i atractius del territori i, en segon lloc, generar emocions en totes les persones que participen en aquesta modalitat de pesca». Finalment l’alcalde ha volgut posar de manifest «el mosaic de contrastos que ofereix l’àmbit de l’Estació Nàutica, des del litoral de Salou fins a Deltebre i Riumar».

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona se celebra fins al 15 d’octubre al Port Vell. Aplega l’oferta més gran de la nàutica esportiva i d’esbarjo del país. Es reuneixen més de 260 expositors, més embarcacions a l’aigua, especialment de catamarans, i multitud de productes i serveis relacionats amb el món del mar. 

Comentarios
Multimedia Diari