El músic Joan Rovira col·laborarà amb la recollida d'aliments

La recollida de primavera serà els dies 26 i 27 d’abril, coincidint amb la presentació del nou disc del cantautor a la ciutat

30 marzo 2019 11:21 | Actualizado a 01 abril 2019 08:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La recollida de primavera del Banc dels Aliments comptarà amb la col·laboració del cantautor ebrenc Joan Rovira. Serà durant els dies 26 i 27 d’abril, just coincidint amb la presentació del nou disc de Rovira a la ciutat de Tortosa.

Ahir a la tarda es va gravar al mercat de Tortosa, amb Joan Rovira, l’anunci que convidarà a fer-se voluntari i a participar en la recollida d’aliments. El responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Oscar Ologaray, apuntava que, a través de la cançó que va donar nom al segon disc del cantautor, ‘Encara tenim temps’, es recorda als ciutadans que «encara tenim temps de fer-nos voluntaris i col·laborar en la recollida d’aliments», i afegia també que «més de 2.000 famílies del nostre territori es troben en situació de pobresa». I és que el significat d’algunes de les lletres de Joan Rovira estan relacionades amb el missatge que vol transmetre el Banc dels Aliments. «Crec que l’objectiu que ens mou a realitzar aquestes recollides coincideix amb el nom del nou disc del Joan, ‘Dies millors’ i és que estem segurs que si tots, junts, seguim col·laborant arribarà un dia en què aquestes recollides ja no seran necessàries».

El dia 27 d’abril Rovira presentarà el seu nou disc al Felip Pedrell, i el cantautor invita al públic que hi assisteixi a col·laborar i portar aliments, que es recolliran a l’entrada. «Per a mi és un orgull poder col·laborar amb aquesta tasca tan noble i ajudar a posar el plat a taula dels que més ho necessiten», assegurava Rovira. 
 

Comentarios
Multimedia Diari