El reconegut violinista Ara Malikian actuarà a la Mostra de Jazz de Tortosa

Hi ha fins a una vintena d'actuacions gratuïtes programades

29 mayo 2017 10:41 | Actualizado a 31 mayo 2017 19:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El reconegut violinista Ara Malikian actuarà a la XXIV Mostra de Jazz de Tortosa, que tindrà lloc del 3 al 8 de juliol. 

Malikian és un virtuós del violí que ha aprofunditzat en les pròpies arrels d'Armènia alhora que ha assimilitat músiques d'altres cultures com l'àrab i la jueva, la gitana i la kletzmer, el tango i el flamenc, tot això dins d'un llenguatge molt personal amb el virtuosisme i l'expressivitat de la gran tradició clàssica europea. El concert que oferirà a Tortosa serà el dia 3 de juliol a l'Auditori Felip Pedrell, l'únic que hi ha programat de moment a Catalunya a excepció de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda a finals d'aquesta setmana al web eventbrite.es

Acompanyant a Malikian com a caps de cartell de la mostra, també hi ha programada l'actuació de la Bcn Latin & Banda Municipal de Música de Tortosa. Serà dimarts 4 de juliol al Felip Pedrell, amb la Banda Municipal de Tortosa oferint una actuació dins del jazz llatí tot celebrant el seu 75è aniversari. És gratuït però cal invitació. L'actuació de Vicente Amigo, virtuós de la guitarra espanyola, serà l'altra cita inneludible de la Mostra de Jazz de Tortosa. Se'l podrà veure a l'Auditori el 6 de juliol.

Aquestes són les actuacions de pagament, però si per algun aspecte es caracteritza aquesta mostra, a més de la qualitat dels músics que actuen, és per la gran quantitat d'activitats gratuïtes. Així, el dimecres 5 de juliol està prevista una actuació de jazz i poesia, amb Benjamin Leon Trio & Albert Roig al Museu de Tortosa. També el dissabte 8 de juliol a la plaça del Mercat tindrà lloc la primera Trobada de Swing i Lindy Night. Enguany la mostra ha optat també per obrir-se a altres gèneres i sensibilitats. A diversos locals i espais de la ciutat es podrà escoltar grups i solistes (encara per programar) en el marc del XI Espai del Jazz Jove dels Països Catalans.

Comentarios
Multimedia Diari