Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els alumnes d’Educació podran finalitzar la menció en música a Tortosa

Els estudiants que ara comencen primer, però, no podran estudiar aquesta branca des de Tortosa

Marina Pallás

Whatsapp
El grup d'estudiants que van fer pública la problemàtica. Foto: Joan Revillas

El grup d'estudiants que van fer pública la problemàtica. Foto: Joan Revillas

Els estudiants dels graus d’Educació Infantil i Primària en l’especialitat de música i dansa del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili podran finalment seguir fent la seua especialitat al campus de Tortosa. 

El rectorat de la Universitat Rovira i Virgili s'ha reunit aquesta setmana per prendre una decisió respecte aquesta problemàtica. Fa uns dies, els estudiants dels graus d’Educació Infantil i Primària en l’especialitat de música i dansa del Campus Terres de l’Ebre van denunciar que, a pocs dies de la matrícula per al curs vinent, de sobte havia desaparegut la menció de música, obligant-los a traslladar-se a Tarragona dos tardes a la setmana. 

"La decisió del consell rectoral va ser positiva respecte a la nostra sol·licitud, per la qual cosa se’ns va comunicar acte seguit mitjançant un correu electrònic, que tots aquells que havíem iniciat la menció de música a les Terres de l’Ebre, la podrem finalitzar aquí", han expressat els alumnes en un comunicat. Els alumnes que ara cursaran segon i encara no l’han iniciat podran acollir-se pel que fa als cursos tercer i quart a la mateixa opció.

Els estudiants que ara comencen primer, però, no podran estudiar aquesta branca des de Tortosa. "Ens felicitem de la nova decisió, però alhora lamentem la desaparició dels estudis musicals al Campus Terres de l’Ebre, seguim creient que representa un greuge per a les nostres terres i la nostra gent", expressa així mateix el grup.

Temas

Comentarios

Lea También