Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els veïns de la Ràpita votaran el destí de 100.000 euros del pressupost

Tenen tres opcions: una àrea d’autocaravanes, la remodelació de l’avinguda dels Esports o la del carrer Pou de les Figueretes 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les propostes és adequar una àrea d’autocaravanes.

Una de les propostes és adequar una àrea d’autocaravanes.

L’Ajuntament de La Ràpita durà a terme al juliol una consulta per desplegar els primers pressupostos participatius al municipi. Amb aquest procés, la ciutadania podrà proposar i decidir en què es destinen 100.000 euros del pressupost municipal vigent. 

La consulta que se sotmetrà a la consideració del veïnat inclourà tres propostes concretes, aportades per consens de tots els grups municipals, però també deixa una resposta oberta per tal que els votants puguin aportar la seva pròpia proposta. 

Les opcions són la creació d’un aparcament d’autocaravanes, un espai habilitat per tal que puguin estacionar de forma regulada els usuaris d’autocaravanes que arriben al municipi, un segment turístic en alça. 

Una segona opció és la conversió en zona de vianants del carrer del Pou de les Figueretes, per tal d’adequar aquest lloc històric de la població com a espai de trobada, tot traslladant-hi, rehabilitat, el pou ubicat al darrere del mercat municipal. 

La tercera és la remodelació de l’avinguda dels Esports, amb l’arranjament de les rotondes existents en aquest eix viari cèntric de la ciutat. Finalment, els ciutadans que vegin prioritaris altres projectes, també poden indicar la seva pròpia opció al quart apartat: «altres inversions». 
La consulta es durà a terme entre el 12 i el 16 de juliol i hi podran participar les persones que hagin complit setze anys a data 12 de juliol i que estiguin empadronades al municipi de manera continuada com a mínim des de fa un any. 

D’aquesta manera, el Govern municipal posa en marxa un nou procés per incentivar la participació ciutadana i apropar la gestió municipal a la població. «És la primera vegada que destinem una partida als pressupostos participatius perquè volen treballar per apropar la gestió municipal a la ciutadania i anem incorporant processos d’aquest tipus, aquesta vegada per tal que el veïnat pugui opinar sobre quins projectes considera prioritaris per dedicar-hi 100.000 euros d’inversió», ha explicat el regidor d’Hisenda Albert Salvadó.

Temas

Comentarios

Lea También