Empreses nàutiques de la Ràpita es promocionen al Boot Düsseldorf

El viatge s’ha organitzat amb l’objectiu que les empreses locals coneguin les tendències del mercat al saló nàutic de referència

22 enero 2020 16:50 | Actualizado a 24 marzo 2020 17:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de la Ràpita, a través de la regidoria de Turisme, i l’Estació Nàutica ha acompanyat una delegació d’empresaris rapitencs al Boot Düsseldorf (Alemanya).

Entre aquest dilluns i dimarts, cinc empreses locals han visitat el que és considerat el saló nàutic de referència a Europa. Són el Club Nàutic Sant Carles, Delting Parks, Embarcacions Badia Alfacs, Deltaventur, Nàutica Alfacs i Radicalsurfex.

L’objectiu d’aquestes empreses és conèixer les últimes tendències del mercat i fer contactes comercials en el que és considerat un dels salons nàutics més importants del món. Per fer-ho, compten amb l’acompanyament i assessorament dels tècnics de l’Estació Nàutica de la Ràpita i de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, organitzadors d’aquest viatge.

Viatge de projecció

L’alcalde i regidor de Turisme de la Ràpita, Josep Caparrós, ha valorat des de Düsseldorf positivament aquesta visita conjunta perquè reforça la col·laboració del sector públic i privat en la promoció del municipi: «El fet de conèixer de primera mà la tendència que marca la nàutica, dins del referent que és el saló de Düsseldorf, ens permet reafirmar-nos en l’objectiu de convertir la Ràpita en un destí nàutic de referència. Per això és bo que el sector públic i privant col·laborem cada dia per aconseguir els objectius que ens marquem».

El Saló Nàutic Boot Düsseldorf és la principal fira del sector a Europa i el més gran del món pel que fa als esports nàutics, amb 2.000 expositors de 71 països, 230.000 metres quadrats d’exposició i uns 250.000 visitants en la seva última edició.

La Marina Sant Carles també és present a Düsseldorf a través de l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) i Ports de la Generalitat.

La cita ha permès promocionar la marca turística Delta Ebre Port, que s’ha presentat de la mà d’una de les empreses més grans a nivell mundial del sector dels xàrters nàutics, Master Yatching.

Amb més de 20.000 embarcacions i presència a 40 països, l’empresa ha inclòs Delta Ebre Port al seu catàleg de destinacions, juntament amb enclavaments com la costa d’Amalfi, Croàcia o les Illes Balears.

A la presentació s’ha donat a conèixer l’enclavament geogràfic del delta de l’Ebre i la badia dels Alfacs com un punt estratègic des d’on navegar cap a Barcelona, València o les Illes Balears. De fet, s’hi proposen tres rutes: una cap al nord, vorejant el delta de l’Ebre; una cap al sud, fins les Illes Columbretes; i una altra cap a les Balears, fent escala també a les Columbretes.

Comentarios
Multimedia Diari