Es reprèn la recerca del pescador desaparegut a Deltebre

Salvament Marítim coordina l'operatiu per mar i aire i també s'ha desplegat un operatiu per terra

17 abril 2018 08:59 | Actualizado a 26 abril 2018 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts al matí, a les 07:00 hores, s'ha reprès l'operatiu del recerca del pescador, de 32 anys i nacionalitat senegalesa, desaparegut a Deltebre des de diumenge, quan va sortir amb la seva barca del port fluvial de Riumar per calar cap a la zona de la Marquesa.

Salvament Marítim coordina l'operatiu per mar i aire. Hi participa una de les seves embarcacions, la Formalhaut, i el seu l'helicòpter Helimer 202. També s'han mobilitzat l'embarcació LS Mestral de Creu Roja i la patrullera Rio Martín de la Guàrdia Civil.

Es rastreja com es va fer aquest dilluns el tram final del riu Ebre entre el port fluvial i la desembocadura, així com la zona exterior del delta de l'Ebre, entre el cap de Tortosa i  l'Ampolla i l'Ametlla cap al nord, segons han detallat al Diari fonts de Salvament Marítim. A més a més, s'ha activat dues dotacions amb efectius subaquàtics dels Bombers, i també un operatiu per terra, amb participació dels diferents cossos de seguretat.  Està previst que els tasques de recerca s'allarguin tot el dia si no hi ha novetats.

Els pescadors de la Confraria de Deltebre col·laboren també amb el dispositiu. Segons explica al Diari el seu president,  Pescadors de Deltebre, Lluís Casanova, l’home desaparegut fa uns deu anys que resideix al municipi i forma part de la Confraria. «Estem fent tot el possible per trobar-lo, però de moment no hem tingut sort», es lamentava  dilluns. 

Comentarios
Multimedia Diari