Fiscalia cita a declarar l'alcalde d'Amposta el 21 de setembre

Adam Tomàs ha contestat que "si aquesta és la resposta que l'Estat espanyol ha de realitzar a una convocatòria de referèndum com aquesta, és que aquest no creu en la democràcia"

15 septiembre 2017 15:39 | Actualizado a 15 septiembre 2017 15:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Fiscalia ha citat a declarar l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs (ERC), el pròxim 21 de setembre com a investigat per la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre, suspès cautelarment pel Tribunal Constitucional.

Segons informa l'Ajuntament d'Amposta, la Fiscalia Provincial de Tarragona ha enviat una citació judicial l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, per al dijous 21 de setembre a les 12.30 hores en la Fiscalia de Tarragona per prestar declaració com a investigat per la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre.

"Nosaltres no estem fent res dolent, tenim l'única voluntat de convocar al poble en referèndum"

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha contestat que "si aquesta és la resposta que l'Estat espanyol ha de realitzar a una convocatòria de referèndum com aquesta, és que aquest no creu en la democràcia. Citar 712 alcaldes és una mostra clara de la seva postura autoritària".

Adam Tomàs ha afirmat que "nosaltres no estem fent res dolent, tenim l'única voluntat de convocar al poble en referèndum", segons aquestes fonts. 

Comentarios
Multimedia Diari