Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Fiscalia cita a declarar l'alcalde d'Amposta el 21 de setembre

Adam Tomàs ha contestat que "si aquesta és la resposta que l'Estat espanyol ha de realitzar a una convocatòria de referèndum com aquesta, és que aquest no creu en la democràcia"

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, al parc dels Xiribecs. FOTO: JOAN REVILLAS

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, al parc dels Xiribecs. FOTO: JOAN REVILLAS

La Fiscalia ha citat a declarar l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs (ERC), el pròxim 21 de setembre com a investigat per la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre, suspès cautelarment pel Tribunal Constitucional.

Segons informa l'Ajuntament d'Amposta, la Fiscalia Provincial de Tarragona ha enviat una citació judicial l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, per al dijous 21 de setembre a les 12.30 hores en la Fiscalia de Tarragona per prestar declaració com a investigat per la convocatòria del referèndum de l'1 d'octubre.

"Nosaltres no estem fent res dolent, tenim l'única voluntat de convocar al poble en referèndum"

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, ha contestat que "si aquesta és la resposta que l'Estat espanyol ha de realitzar a una convocatòria de referèndum com aquesta, és que aquest no creu en la democràcia. Citar 712 alcaldes és una mostra clara de la seva postura autoritària".

Adam Tomàs ha afirmat que "nosaltres no estem fent res dolent, tenim l'única voluntat de convocar al poble en referèndum", segons aquestes fonts. 

Temas

Comentarios

Lea También