Jordi Ciuraneta mostra voluntat de continuïtat com a nou conseller d'Agricultura

El riberenc agafa el relleu de Josep Maria Pelegrí

ACN

Whatsapp
Encaixada de mans del conseller d'Agricultura sortint, Josep Maria Pelegrí, i de l'entrant, Jordi Ciuraneta. Foto: ACN

Encaixada de mans del conseller d'Agricultura sortint, Josep Maria Pelegrí, i de l'entrant, Jordi Ciuraneta. Foto: ACN

El nou conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Ciuraneta, i el conseller sortint, Josep Maria Pelegrí, han escenificat aquest dilluns al migdia el traspàs de competències al despatx del conseller a la seu del Departament. Amb una encaixada de mans, el convergent i el democristià han simbolitzat el traspàs, que realment es farà amb més temps per fer "tota la transferència de coneixement per continuar cada una de les tasques", ha dit Ciuraneta. El conseller entrant ha mostrat una línia continuista respecte el seu predecessor: "Hem de veure com està tot, amb una clara línia de continuar totes les polítiques que s'han portat fins ara des de la conselleria".

Pelegrí i Ciuraneta han mostrat sintonia en l'acte de transferència de competències, que ha durat només uns minuts. El conseller entrant ha manifestat que ara per a ell és hora de "gaudir d'aquest moment com a persona" i "atendre d'una forma molt clara" totes les carpetes que el seu predecessor li deixa sobre la taula.

El nou conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Jordi Ciuraneta, és fill de la Palma d'Ebre (Ribera d'Ebre), tot i que va néixer a Sabadell el 30 de maig de 1964. Empresari agrari i ramader, i home molt implicat en el sector, és diplomat en Administració i Direcció d'Empreses per ESADE. Actualment és diputat de CiU al Parlament per Lleida, ciutat on resideix. Abans havia estat director general de pesca de la Generalitat (2012-2014) i assessor d'agricultura, ramaderia i pesca del president Artur Mas (2011-2012). Des del 15è Congrés de CDC és Secretari d'Àmbit d'Agricultura, Ramaderia, Medi Rural i Pesca de Convergència Democràtica de Catalunya.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También