Jutgen una veïna de l'Aldea per llençar dos gossos per la finestra

Va tirar els animals des d’un segon pis durant una discussió. El fiscal li demana dos anys de presó i inhabilitació especial  

04 enero 2019 11:25 | Actualizado a 07 enero 2019 16:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una veïna de l’Aldea acusada de tirar per la finestra d’un segon pis a dos gossos s’enfronta a un any de presó i inhabilitació especial per a l’ofici, professió o comerç que tingui relació amb animals i per a la tinença d’aquestos durant dos anys acusada d’un delicte de maltracte animal.

Així ho recull l’escrit d’acusació de la Fiscalia. El judici tindrà lloc en una data encara per determinar en un dels dos Jutjats del Penal de la ciutat de Tortosa.

L’escrit de conclusions del Ministeri Públic assegura que l’acusada és natural de centreamèrica i que té antecedents penals, tot i que no per fets similars. 

En caure a terra un dels gossos va patir lesions a la columna vertebral

Cap a les cinc de la tarda del 6 de juny de 2017, la dona es trobava al seu domicili, situat al carrer Sant Ciprià de l’esmentada localitat del Baix Ebre.

Sembla que la dona va iniciar una discussió amb els dos fills menors d’edat per l’orina que havien realitzat els dos gossos propietat de la seva jove, que també es trobava en el domicili en aquell moment de la discussió.

Seguidament, la processada, segons el fiscal, va agafar els dos gossos i els va llençar a l’exterior a través de la finestra. 

Els animals van caure al terra i un d’ells va patir lesions consistents en contusió a la columna vertebral. 

La dona s’enfronta a un any de presó i inhabilitació especial. La propietària dels animals reclama així mateix una indemnització de 152,28 euros per les despeses veterinàries. 

Comentarios
Multimedia Diari