La Pegatina i Sidonie, caps de cartell del festival Mítics a l'Aldea

Els promotors esperen 5.000 espectadors en aquesta segona edició del festival de música ebrenc

19 mayo 2017 16:32 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La segona edició del Mítics Festival a les Terres de l’Ebre es celebrarà durant el cap de setmana del 7 i 8 de juliol als jardins del restaurant Masia Pla dels Catalans de l’Aldea i comptarà amb més del doble d’artistes que l’any passat.

Els caps de cartell del festival són el grup Sidonie, coneguda banda de rock psicodèlic i alternatiu, i La Pegatina, de rumba catalana i ska. La presencia de grups de l’escena catalana arribarà de la mà d’Animal, Pepet i Marieta, Joan Rovira, Crossing, En&Ton i d’artistes emergents com Contracop Rock Combatiu, Neptvno i Toboggan Tones.

El festival comptarà també amb els DJ’s Sepe dj, Lluis Torralbo, Eduard Ventura, Marc Sorolla, Albert González, Pepo WB, Pink Pig, Ismael Lora, Raül Sech, Santi Abella, Sonido dj Gallo i Top Ranking.

Patrocinat pel grup San Miguel, el recinte disposarà d’una zona gourmet, un espai de restauració amb menjar per tot tipus de paladars, una zona VIP a peu de l’escenari principal per als que gaudeixin d’aquest abonament, i una zona verda d’acampada dins els jardins amb servei de dutxes, corrent elèctrica, WC, zona d’oci, bar-restaurant, gespa, zona d’ombra i piscina inflable, entre d’altres.

El recinte habilitarà, finalment, un espai d’aparcament per més de 3.000 cotxes.

Xeic, la moneda

Aquest any l’organització del Mítics Festival ha creat una moneda pròpia anomenada Xeic, que s’utilitzarà com a medi de transacció per adquirir productes o serveis.

D’aquesta manera s es vol optimitzar el temps necessari per a les transaccions evitant així les cues.

El promotor del festival, Joaquim López, del Grup Villa Retiro, ha detallat que s’espera l’assistència d’unes 5.000 persones, de les quals 1.500 arribaran de fora del territori.

Les entrades es poden adquirir per internet mitjançant el servei ticketea que es troba al web de Mítics Festival i a les mateixes instal·lacions de La Masia del Pla dels Catalans. Els preus oscil·len dels 12 als 55 euros

Comentarios
Multimedia Diari