La Ràpita enderroca les cases velles del carrer Constància per eixamplar el vial

15 noviembre 2019 11:10 | Actualizado a 20 noviembre 2019 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha iniciat els treballs d’enderroc de les cases velles del carrer Constància que ocupen una part de la via pública.

L’actuació s’allargarà les pròximes setmanes i serà durant el 2020 quan es culmini amb la urbanització del carrer. Amb aquest projecte, el govern municipal vol donar un tomb a la imatge deteriorada d’aquest tram de carrer i dignificar-lo, després de dècades d’abandonament. El cost de les obres d’enderroc puja als 94.343,05 euros i es van adjudicar a la constructora Olegario Estrada SL.

Aquestes cases es van construir en el seu dia sense respectar l’alineació del carrer Constància, una via que connecta la Plaça Carles III amb les Escoles i que ja formava part del planejament de la ciutat quan fou fundada al segle XVIII. Segons el Pla Urbanístic Municipal vigent, aquestes cases estan construïdes a sobre d’un tram de carrer, per la qual cosa l’Ajuntament va expropiar-les fa dos anys (amb una indemnització de 91.000 euros als propietaris).

El projecte d’urbanització està aprovat i pendent de licitar. Amb un pressupost de 171.000 euros, es preveu construir una vorera ampla amb zones enjardinades i la conservació de la capelleta de la Mare de Déu de la Constància.

Comentarios
Multimedia Diari