La primera catalana de l'any es diu Noèlia i ha nascut a Tortosa

La nena pesa 2,7 quilos i tant ella com la seva mare es troben "perfectament"

19 mayo 2017 23:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El primer nadó nascut a Catalunya aquest 2015 es diu Noèlia i ha tret el cap quan passaven 32 segons de la mitjanit a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La nena pesa 2,765 quilos i ha nascut per cesària.Tant la petita com la seva mare "es troben perfectament", segons ha informat el Departament de Salut. El conseller Boi Ruiz visitarà a les dotze del migdia la primera catalana de l'any, com és tradició. Omar és el nom del primer nadó que ha nascut a la demarcació de Barcelona aquest any. És un nen d'origen malià que ha sortit quan passaven 29 minuts de la mitjanit a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Pesa 2,130 quilos i ha nascut de part natural.

 

El primer nounat de les comarques de Girona ha estat l'Alba, que ha nascut a l'Hospital Trueta de Girona. La nena ha pesat 2,880 quilos i ha nascut per cesària a les 3.36 hores. Unes hores més tard, a les 9.40 hores,ha nascut el primer nadó de la demarcació de Lleida. És una nena, es diu Tilda i ha pesat 3,620 quilos. La petita ha nascut de part natural i, segons han explicat els metges, s'ha fet sense complicacions.

 

A la ciutat de Barcelona, el primer naixement en un centre hospitalari públic ha estat a les 00.50 hores a la Maternitat de Barcelona. Es tracta d'en Mohammed, el cinquè fill d'una família paquistanesa que ha preferit no atendre els mitjans de comunicació, motiu pel qual no se'n disposen d'imatges. El part s'ha desenvolupat amb normalitat i el nen pesa 3,10 quilos.

Comentarios
Multimedia Diari