Les fortes pluges provoquen inundacions a Amposta, Alcanar i Ulldecona

Els bombers han rebut en sis hores un total de 16 avisos. Hi ha una carretera tallada

01 abril 2020 17:39 | Actualizado a 01 abril 2020 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els bombers han rebut aquesta tarda, entre la una i les set, un total de 16 avisos relacionats amb les fortes pluges caigudes a les Terres de l’Ebre, però principalment a la comarca del Montsià.

Els avisos s’han rebut bàsicament des de tres municipis: Amposta, Ulldecona i Alcanar. En aquestes tres localitats hi han hagut filtracions a diferents aparcaments subterranis de les cases.

En el número 113 del carrer de l’Alcalde Sanmartí d’Alcanar s’ha acumulat aigua en el magatzem i aparcament d’aquesta casa.

També, ha caigut un pi a la pujada del Mirador d'Alcanar, mentre que en un pis d’Amposta també hi ha hagut filtracions d’aigua.

A la capital del Baix Ebre, els bombers s’han desplaçat a un edifici situat en el número 3 del carrer de Francesc Gil de Frederic, on s’ha fet un sanejament de façana i control del sostre.

A Sant Carles de la Ràpita s'han recollit fins a les set de la tarda 132 litres per metre quadrat

A Sant Carles de la Ràpita s’han recollit avui, fins a les set de la tarda, 131,8 litres per metre quadrat al Parc Natural dels Ports, 99,3 a Sant Carles de la Ràpita, 87,8 a Ulldecona, 75,6 a la Sénia, 88,3 a Mas de Barberans i 87,5 a Alcanar, 83,6 als Alfacs i 76,9 a l’Aldea.

A Amposta, en només mitja hora, s’han recollit 25 litres, mentre que al llarg de tot el dia han estat 139,9.

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha alertat que els serveis d’emergències segueixen l’evolució dels barrancs i sèquies. Avisen de petites inundacions en alguns vials, com l’entrada nord pel carrer Sant Josep.

Per una altra part, segons informa el Servei Català de Trànsit, hi ha una carretera tallada per puja. Es tracta de la via local TP-3311, que va de Santa Bàrbara a la Sénia. El tall afecta als 22 quilòmetres. Es fan desviaments senyalitzats.

Comentarios
Multimedia Diari