Promouen els Ports com a destí de natura i muntanya en família

L’Agència Catalana de Turisme presenta dos vídeos i tres càpsules promocionals a les empreses i municipis adherits, 47 actualment

30 enero 2018 10:52 | Actualizado a 01 febrero 2018 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Des del passat mes de setembre, el Parc Natural dels Ports compten amb la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en Família. Un segell que destaca per la seua qualitat i pel seu posicionament davant del client familiar, i els ofereix establiments i serveis turístics adaptats a les seues necessitats, en un entorn natural. Ara, l’Agència Catalana de Turisme n’ha presentat dos vídeos i tres càpsules promocionals que es promocionaran a través de les xarxes socials després de Setmana Santa. 

Una família fent una excursió pel Parc Natural dels Ports i després gaudint de la història i del turisme cultural que ofereix Tortosa, una altra agafant bicicletes i descobrint la Terra Alta, o una parella de jubilats fent una estada en una entranyable casa rural per gaudir de passejades a l’aire lliure, dels museus i centres d’interpretació de tot el territori, així com de la seua potent gastronomia. Les possibilitats que ofereix el conjunt ebrenc i particularment els municipis inclosos al Parc Natural dels Ports són infinites, però sempre vinculades als conceptes d’entorn natural, benestar en família i turisme actiu.

«En un territori no molt gran pots veure diferents tipus de paisatge. Tenim el bosc de faig més meridional d’Europa, pots practicar turisme de natura lligat al Canaletes, senderisme, trekking o bicicleta. Hi ha un ventall immens», va valorar ahir el tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Tortosa, Josep Felip Monclús. «L’objectiu és que més gent de la ciutat i de la destinació dels Ports puguen guanyar-se la vida a través d’aquest actiu turístic que tenim al territori».

Campanya a les xarxes socials
Ahir al matí l’Agència Catalana de Turisme va presentar la campanya promocional per donar a conèixer els 8 municipis i els 47 establiments de l’entorn del Parc Natural dels Ports que compten, des de la passada tardor, amb la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en Família. 

La directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement de les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, va destacar que la campanya de promoció del segell turístic dels Ports s’ha fet «des del territori i per al territori». 

Miralles va apuntar que s’ha impulsat des de l’Oficina de Turisme de les Terres de l’Ebre, que exerceix com a entitat de difusió i també de promoció, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa. Les empreses participants compleixen un seguit de requisits de seguretat i confortabilitat que les converteixen en espais ideals per a la realització d’activitats a l’aire lliure i amb famílies.

La productora Films Nòmades ha creat dos vídeos i tres càpsules audiovisuals que començaran a circular per les xarxes socials després de Setmana Santa. Santi Valldepérez, encarregat de l’estratègia digital, va explicar que Facebook i Instagram són els canals més adequats per arribar al segment que busquen inicialment els Ports com a destinació: famílies, sobretot amb nens petits, i públic sènior, d’Espanya i França. 
Així, els vídeos i les càpsules es distribuiran a través d’aquestes dues xarxes socials i no pas per televisió o per altres mitjans convencionals. 
La campanya es monitorarà per fer un seguiment del seu impacte entre el sector interessat.

Comentarios
Multimedia Diari