Quatre membres d’un clan familiar, detinguts en l’operació antidroga d’Amposta

Un d’ells, menor d’edat, va ser posat en llibertat

22 junio 2017 18:28 | Actualizado a 17 noviembre 2017 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre persones d’un mateix clan familiar –entre les quals un menor d’edat- han estat detingudes arran de l’operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Amposta contra el tràfic de drogues, desplegat dimecres al vespre a la capital del Montsià.

Com ja va avançar el Diari, els escorcolls van tenir lloc en dos immobles del carrer Cánovas , a la zona de les Quintanes, i el carrer Orient del barri del Grau, amb la participació de més d’una trentena d’efectius.

Els agents van localitzar diversos embolcalls amb una quantitat indeterminada de cocaïna i heroïna, així com 430 euros en efectiu. Els detinguts, però, haurien pogut desfer-se de bona part de les substàncies que tenien preparades per a la venda abans de l’entrada policial, tirant-la pel vàter. L’interior de la casa estava equipat amb un sistema de reixes, dobles portes i blindatges per dificultar l’accés.

Ja la comissaria, els Mossos van deixar sense efecte la detenció del menor d’edat, que va quedar sota custòdia de la seva àvia. Els tres detinguts majors d’edat, un matrimoni i la germana de la dona, està previst que passin a disposició del jutjat d’Amposta aquest divendres al matí.

Comentarios
Multimedia Diari