Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reconeixement a la tasca de Policia Local i Protecció Civil d'Amposta

Entre altres, es va fer un reconeixement als cinc agents que van salvar una veïna que va caure al canal

M.Millan

Whatsapp
Foto. Joan Revillas

Foto. Joan Revillas

L’auditori municipal d’Amposta va acollir divendres el Dia de la Policia Local i Protecció Civil, on es va fer entrega de medalles, felicitacions i reconeixements a agents, voluntaris i membres de la societat civil. Entre altres, cinc agents del cos policial del municipi van ser  reconeguts, amb dues medalles i tres felicitacions, pel rescat d’una dona que va caure al canal. Els agents també van rebre unes gratificacions econòmiques, de les que van fer donació a dues entitats socials ampostines: APASA i l’associació de malalts d’alzheimer.  

Durant l’acte també es va felicitar el veí d’Amposta que es va trobar un sobre amb més de mil euros i el va lliurar als Mossos d’Esquadra;i es va fer un reconeixement a Carme Domènech, anterior cap de l’àrea bàsica policial dels Mossos al Montsià. 

Per últim, es va fer lliurament dels diplomes als nous voluntaris de Protecció Civil de la ciutat, mentre es feia un reconeixement als dos membres més veterans, que hi porten més de dues dècades. 

Per al regidor de Governació i tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Amposta, Miquel Subirats, «cal posar en valor la feina de la policia de proximitat, també de portes endins». 

Temas

Comentarios

Lea También