Roquetes engega una acció per fomentar el teletreball

A través d’un vídeo promocional, es vol transmetre que teletreballar des d’un ambient rural i tranquil com el de Roquetes és possible

08 julio 2020 14:40 | Actualizado a 08 julio 2020 14:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Des de Roquetes estàs connectat al món». És el nou eslògan sota el qual l’Ajuntament de Roquetes vol fomentar el teletreball des del poble, el que comportaria que el municipi cresqués com a ciutat, així que moltes persones joves o professionals formats no haguessin de marxar a les grans capitals per poder dur a terme la seva tasca habitual.

L’eix principal de la campanya, segons va explicar el regidor de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, és un vídeo de tres minuts que té com a objectiu «fomentar el teletreball a totes aquelles persones que després del confinament que hem patit per la Covid-19 han vist que una vida més tranquil·la en un entorn més rural però que alhora està dotat de tots els serveis necessaris per poder dur a terme treballs de forma telemàtica és possible».

Ivan Garcia destacava que «Roquetes és un terme sense problemes de connectivitat on qualsevol persona pot escollir entre viure al nucli urbà o en qualsevol punt del disseminat per poder treballar sense problemes d’internet. A més disposem de bons equipaments sanitaris, educatius, esportius, culturals i científics com l’Observatori de l’Ebre. A més som capital del Parc Natural dels Ports amb la seva seu a l’antic escorxador municipal».

Un exemple de canvi

El curtmetratge narra la història de la Montse, que al seu dia va fer el pas de deixar la capital per una vida més tranquil·la on pot seguir treballant en la seva empresa de pàgines web. Tanmateix, el vídeo promocional també destaca els trets més característics de Roquetes, com l’Observatori de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports, el comerç local de proximitat, i tots els serveis dels quals disposa el municipi de 8.000 habitants.

El vídeo ha estat realitzat pel roquetenc Jordi Allepuz i ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Gisela Bosch-Dinamització Local.

Comentarios
Multimedia Diari