Santa Bàrbara estrena el nou servei d’un parc caní

L’objectiu és reduir la brutícia per excrements de gossos a la via pública. Pròximament, se’n construirà un de nou a la Raval dels Sabres

08 enero 2019 11:08 | Actualizado a 08 enero 2019 11:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi de Santa Bàrbara ha incorporat el servei d’un parc caní que permet els veïns i veïnes poder deixar deslligats els seus gossos en un espai totalment tancat perquè puguin jugar i fer les seves necessitat fisiològiques.

L’espai es troba ubicat a la zona verda del parc de les Oliveres, just al davant del Museu de la Vida a la Plana de Santa Bàrbara, i rep el nom de Parc Caní ‘Les Oliveres’. Es tracta d’un lloc que queda totalment tancat amb una reixa i amb una porta d’entrada i una de sortida, cosa que permet que els gossos puguin estar deslligats dintre del parc, amb la total tranquil·litat dels seus propietaris. Un espai exclusiu per a ells, que compta amb dos jocs d’agilitat per a gossos i un banc per als propietaris dels animals. 

També hi ha al parc dos panells informatius amb les normes d’ús de l’espai, molt important per tal que tothom el respecti i es pugui conservar molt temps en bones condicions i de la millora manera perquè els animals el puguin aprofitar.

L’objectiu principal de l’activació d’aquest parc caní és el de reduir la brutícia per excrements de gossos a la via pública de Santa Bàrbara. Per aquest motiu, al parc també s’ha instal·lat una paperera amb dispensador de bosses. En aquesta mateixa línia, pròximament es construirà un nou parc amb les mateixes característiques, a la zona de la Raval dels Sabres.
 

Comentarios
Multimedia Diari