'Sultan' dóna un premi amb la seva tifa a la Fatarella

Havia generat gran expectació a la comarca

19 mayo 2017 18:14 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La junta del Club Futbol La Fatarella va celebrar ahir a la tarda l’esperat i insòlit sorteig de la tifa d’un camell, de nom ‘Sultan’. L’animal va sortir al camp de futbol del municipi de la Terra Alta, que la junta havia quadriculat en funció del número de les centenars de butlletes venudes en un sorteig amb un premi de 1.200 euros.

En un ambient festiu envoltat de música, el camell va començar a passejar lentament pel recinte esportiu fins que passada una bona estona va complir l’objectiu marcat per l’organització, fer una tifa, concretament a la quadrícula 01.

El sorteig havia cridat l’atenció de nombrosos mitjans de comunicació i veïns d’arreu de la Terra Alta. El president del club, Xavi Borrell, de 33 anys, justificava que el club de futbol és modest, s’ha tornat a posar en marxa de zero després d’anys d’inactivitat i calia trobar fórmules originals per buscar ajut econòmic. Van pensar en l’organització d’un sorteig amb motiu de les festes majors del poble i la posada a la venda de participacions a un preu de 3 euros.

La primera idea era utilitzar una vaca però l’empresa que subministra els rucs per les tradicionals curses que se celebren al municipi per festes va respondre que no disposaven de cap vaca, però sí un camell de nom Sultan.

Festes Majors

Ahir van finalitzar els actes principals de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia però al llarg de setembre continuen les activitats. Aquest diumenge, Diada de Catalunya, a les 20 hores, a la plaça Major, es procedirà a la lectura del Manifest de l’Onze de Setembre, a càrrec de la pubilla de la Fatarella, Anna Suñé Grial i, tot seguit, ballada de sardanes amb la Cobla-Orquestra

El pròxim dissabte, dia 17, i en el marc Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, a partir de les 16.30 hores s’organitzarà una caminada cultural per una carrerada del voltant del poble. Inscripcions prèvies a les oficines de l’Ajuntament.

Comentarios
Multimedia Diari