Tivissa acomiada la Fira de Nadal amb més activitats

Els carrers del municipi riberenc s’han omplert durant dos dies amb més d’un centenar de parades i actuacions per a tots els públics

07 diciembre 2019 12:10 | Actualizado a 10 diciembre 2019 13:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tivissa posa punt final aquesta nit a la Fira de Nadal. La mostra, que encara es pot visitar fins a la mitjanit d’aquest dissabte, ha tret als carrers d’aquest municipi de la Ribera d’Ebre més d’un centenar de parades i expositors, però també un bon nombre de riberencs i visitants que han acudit per realitzar les primeres compres o buscar la decoració més adient amb el seu pessebre o arbre.

Les compres però no han sigut l’epicentre de l’atenció en tot moment, ja que des de divendres es viu un ambient festiu tant pels grups d’animació com per les diferents activitats pensades per a grans i menuts.

Durant el matí d’aquest dissabte, per exemple, es podrà acudir a un contacontes amb les fades de Nadal a la plaça del Mercat o a un concert a Ca Solé. Al migdia, per dinar, també s’ha organitzat una paella popular a la plaça del Mercat, una ocasió perfecta per tastar l’arròs amb galera i espinacs per només 5 euros. Però això no és tot, sinó que a la tarda tornarà el Tronc de Nadal i hi haurà una xocolatada i la demostració de l’art tradicional de fer gaiates.

Amb tot, l’acte estrella de la Fira es farà esperar fins a última hora. El grup de versions The Soulman Quartet començarà l’actuació a les 19.15 hores de la tarda al carrer Hospital. Després de l’actuació hi haurà servei de discomòbil fins entrada la matinada.

Cal recordar que aquests dies estan obertes al públic tres exposicions: una de diorames, organitzada per la Secció Pessebrista de Reus; una altra de l’Escola d’Arts i Oficis de Móra la Nova; i una fotogràfica de l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Concurs fotogràfic

Avui també és l’últim dia per participar en el concurs fotogràfic que s’ha preparat per a l’ocasió. La Fira de Nadal ofereix la possibilitat de reflectir el que s’ha viscut aquests dies als carrers de Tivissa a través d’una imatge.

Sota la temàtica de la Fira de Nadal, totes les persones interessades a participar hauran de compartir una imatge realitzada durant la Fira la xarxa social d’Instagram.

Les fotografies participants portaran obligatòriament l’etiqueta #FiraNadalTivissa, a més que els usuaris tindran un perfil públic i seran seguidors de @TurismeTivissa. No hi ha un número limitat de fotografies per participar.

La persona guanyadora, que s’emportarà un lot de productes locals, es farà pública el dilluns 9 de desembre.

Comentarios
Multimedia Diari