Más de Ebre

Tortosa enceta els Col·loquis de la Capital per reflexionar sobre el dinamisme cultural

Durant els propers mesos se celebraran conferències i taules rodones

Diari de Tarragona

Whatsapp
La primera jornada va tenir lloc al Museu i virtualment. FOTO: J. Revillas

La primera jornada va tenir lloc al Museu i virtualment. FOTO: J. Revillas

Dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana Tortosa 2021, el passat divendres van arrencar els Col·loquis de la Capital. Un espai de reflexió i de trobada que tindrà lloc de manera periòdica durant els pròxims mesos i que té com a objectiu aprofundir sobre com la cultura esdevé un element de transformació de la societat i de generació de dinamisme social i econòmic.

 La primera trobada dels Col·loquis va tenir com a temàtica la cultura com a motor generador. Va comptar amb dos taules redones: una, amb ponents que pertanyen a casos d’èxit d’empreses que treballen amb la cultura; la segona, per aprofundir en la sinergia públicoprivada com a impuls a l’acció cultural. 

Va tancar la primera jornada una conferència sobre el patrimoni cultural com a eina de desenvolupament de les ciutats, a càrrec de l’exalcalde de Girona i exconseller de la Generalitat, Joaquim Nadal.

 Els Col·loquis prenen com a temàtiques els vuit eixos en què es vertebra la CCC. És per això que les següents taules redones dels propers mesos abordaran diferents aspectes sobre la llengua, el treball, el patrimoni, la gastronomia o els elements festius, entre d’altres. 

Comentarios

Lea También