Trens Dignes reclama que els passatgers de l'Aldea puguen viatjar amb l'Euromed a Tarragona i València

La plataforma demana també cartells o tríptics per facilitar la informació dels horaris i dels busos llançadora als usuaris

19 mayo 2017 16:46 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Plataforma Trens Dignes ha denunciat el retard en relació al servei de l’Euromed des de les Terres de l'Ebre cap a Tarragona. La plataforma ha explicat que només es pot viatjar amb Euromed des de l’Aldea-Amposta fins Barcelona i viceversa: el tren s’atura però, paradoxalment, no es poden comprar bitllets cap a Tarragona ni cap a Castelló o València.

“El conseller Rull va dir que això se solucionaria i va fixar com a data el 10 de gener. Hem contactat amb el Departament de Territori i no se'ns ha donat cap resposta”, ha explicat la portaveu de la Plataforma Trens Dignes, Montse Castellà. La plataforma demana, així, que es puga viatjar des de l’Aldea fins Tarragona amb l’Euromed, i que es reclame a Foment poder arribar també a València amb aquest servei.

La plataforma així mateix ha denunciat la poca informació que hi ha dels trens i dels horaris que sí realitzen el trajecte a Barcelona. “La web de la Renfe deixa molt a desitjar, i a cap estació hi ha un tríptic o un cartell amb els horaris o amb els busos llançadora que hi ha fins l’estació de l’Aldea”, han precisat. En dos mesos, el servei de l’Euromed ha tingut uns 4.000 passatgers, i la plataforma considera que hi haurien molts més si s’hagués fet algun esforç d’informació i comunicació.

En relació als busos llançadora, també han criticat l’escassa informació. “I, per una altra banda, a l’Aldea hi ha una parada de bus a la carretera. Només que alguns d’aquests busos que hi paren arribessen fins l’estació de tren potser ja no caldria cap bus llançadora”, han valorat. En aquest sentit, la Plataforma considera que l’arribada de l’esperada Autoritat Territorial de Mobilitat (ATM) solucionaria aquestes coordinacions entre busos i trens. “Estem a anys llum d’altres territoris”, han criticat.

 

Comentarios
Multimedia Diari