Tretze restaurants de l'Ampolla se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra

Tindran lloc del 8 al 23 de maig

05 mayo 2021 09:28 | Actualizado a 07 mayo 2021 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. 

La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.
Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l’Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila. Els restaurants participants són: Bama Restaurant - BeachClub, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich - Juani, Club Nàutic - Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Nova Devimar, Perales, Sol i Taperia Lo Típic. 

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha explicat que era tradició que la Diada de l’Ostra de l’Ampolla donés el tret de sortida a les jornades. «Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del municipi no han volgut deixar passar l’oportunitat que veïns i visitants continuïn gaudint de l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta».

Comentarios
Multimedia Diari