Un ferit lleu en l´incendi d´una empresa al polígon Baix Ebre

Cremen tres torres de refrigeració de Tortosa Energia, indústria situada al costat d'Ercros

19 mayo 2017 19:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

 

Un aparatós incendi va afectar ahir a la tarda l’empresa Tortosa Energia, del polígon Baix Ebre. El foc es va declarar passades les cinc de la tarda en una de les torres de refrigeració, on s’estan duent a terme treballs de reparació i manteniment, segons va detallar al Diari el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré. 
El foc es va estendre a la resta de les quatre torres de refrigeració, i la combustió del material del que estaven fetes va provocar una gran columna de fum negre, visible des de diversos quilòmetres de distància i des de la mateixa ciutat de Tortosa. Finalment el foc va calcinar  tres de les quatre torres del recinte, mentre que la quarta va quedar afectada parcialment. 
No va afectar la resta de les instal·lacions de l’empresa, ni tampoc la propera indústria química Ercros, a la que subministra energia. 
Un dels treballadors de l’empresa  va patir ferides lleus en una mà, sense més conseqüències, segons van informar els Bombers de la Generalitat.  Fins a vuit dotacions dels Bombers van participar en les tasques d’extinció del foc, que a les set de la tarda ja estava totalment apagat. Atenent als plans d’emergència, durant les tasques d’extinció del  foc es va tallar un dels accessos al polígon industrial Baix Ebre, per part de la Policia Local. 
Un aparatós incendi ha afectat aquest dimarts a la tarda l’empresa Tortosa Energia, del polígon Baix Ebre. El foc es va declarar passades les cinc de la tarda en una de les torres de refrigeració, on s’estan duent a terme treballs de reparació i manteniment, segons va detallar al Diari el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré.

El foc es va estendre a la resta de les quatre torres de refrigeració, i la combustió del material del que estaven fetes va provocar una gran columna de fum negre, visible des de diversos quilòmetres de distància i des de la mateixa ciutat de Tortosa. Finalment el foc va calcinar tres de les quatre torres del recinte, mentre que la quarta va quedar afectada parcialment.

No va afectar la resta de les instal·lacions de l’empresa, ni tampoc la propera indústria química Ercros, a la que subministra energia.

Un dels treballadors de l’empresa va patir ferides lleus en una mà, sense més conseqüències, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Fins a vuit dotacions dels Bombers van participar en les tasques d’extinció del foc, que a les set de la tarda ja estava totalment apagat. Atenent als plans d’emergència, durant les tasques d’extinció del foc es va tallar un dels accessos al polígon industrial Baix Ebre, per part de la Policia Local.

 

Comentarios
Multimedia Diari