Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Un projecte juvenil intervé artísticament els bancs de la plaça del Carrilet de Tortosa

Hi participen set centres escolars i entitats de la ciutat 

Marina Pallás

Whatsapp
Un dels bancs intervinguts, a la plaça del Carrilet de Tortosa. Foto: Joan Revillas

Un dels bancs intervinguts, a la plaça del Carrilet de Tortosa. Foto: Joan Revillas

Set centres escolars i entitats han participat en el projecte Espai Jove-Art Total, promogut per l’Ajuntament de Tortosa. Els adolescents han intervingut artísticament els bancs de la plaça del Carrilet a Tortosa, pintant-los de colors i afegint-hi un motiu.

Han participat en el projecte la Cooperativa Verge de la Cinta-Fundació Mercè Pla, el Col·legi Consolació, el Col·legi Sagrada Família, l’Institut-escola Daniel Mangrané, l’Institut Cristòfol Despuig i les entitats Obre’t Ebre i LGTBI. 

La regidora de Joventut, Cristina Girón, ha explicat que la iniciativa anava dirigida a joves d’entre 15 i 35 anys i s’inscriu en una metodologia participativa en la qual els participants no només proposen sinó que s’involucren en l’execució i valoració de les activitats.

El projecte Espai Jove-Art Total està inclòs dins el programa socioeducatiu Pla Educatiu Entorn - 6/16 de la ciutat de Tortosa.

Temas

Comentarios

Lea También