Más de Ebre

Una avaria d'Endesa afecta més de 2.000 abonats de Tortosa

La companyia du a terme obres de reparació al carrer la Salle

M.Millan

Whatsapp
Obres d'Endesa al carrer la Salle. Foto: Joan Revillas

Obres d'Endesa al carrer la Salle. Foto: Joan Revillas

L’avaria en una subestació d’Endesa ha deixat temporalment sense subministrament elèctric més de 2.000 clients de l’Eixample de Tortosa, la matinada d'aquest dimecres. L’avaria s'ha produït a les cinc del matí, per motius que la companyia encara està avaluant. Part dels clients afectats s'han pogut anar connectant a la xarxa per altres vies, de manera que l’afectació ha baixat a 1.600 abonats pocs després, segons ha detallat Endesa al Diari. Amb tot, tres hores i mitja després encara hi havia uns 240 clients sense llum a la zona de l’Orleans.

La companyia ha dut a terme diverses cates del cablejat per determinar l’origen de l’avaria, fet que ha ocasionat nous talls puntuals en el subministrament.

Per la tarda, els tècnics de la companyia han obert una rasa al llarg del carrer de la Salle, per tal de continuar treballant en la resolució definitiva d’aquesta avaria.

Les obres han estat senyalitzades per la Policia Local de Tortosa i han obligat a tallar puntualment el trànsit. Està previst que continuïn aquest dijous, per tal de resoldre definitivament la incidència, segons han explicat des de la companyia elèctrica.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También