Una dona i un menor ferits crítics en xocar dos vehicles en un accident a Deltebre

25 agosto 2019 19:40 | Actualizado a 25 agosto 2019 19:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una dona i un menor van resultar dissabte al vespre, ferits crítics en un accident de trànsit a la TV-3409 a Deltebre. L’accident es va produir com a conseqüència d’una col·lisió per envestida entre dos turismes, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Per causes que es desconeixen, un dels vehicles va bolcar i va quedar en un petit canal.

Dels quatre ocupants d’aquest vehicle, dos van resultar ferits crítics i van ser evacuats en helicòpter. Un d’ells era menor i va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu. Un altre dels ocupants que ha resultat ferit greu és una dona, que va ser traslladada a Bellvitge. El conductor va resultar il·lès i el passatger davanter, ferit menys greu, va ser traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El conductor de l’altre cotxe, va resultar ferit menys greu.

L’accident va passar a les 15.59 hores al quilòmetre 5,8 de la via. La calçada es va haver de tallar i es van fer desviaments senyalitzats. Passades les sis de la tarda, la circulació ja s’havia normalitzat.

A l’accident hi van treballar quatre dotacions de Bombers, tres patrulles de Mossos d’Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies, a més dels dos helicòpters del SEM, que atenen altres ferits.

Comentarios
Multimedia Diari