Una producció alemanya sobre els efectes del turisme, premiada al Terres Travel Festival

El certamen s'ha celebrat a Tortosa

07 mayo 2019 06:09 | Actualizado a 07 mayo 2019 06:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

A Sustainable Journey, una producció alemanya de la directora Keith Partridge s’ha endut el premi al Best film promoting sustainability de la tercera edició del Terres Travel Festival - Films & Creativity, el certamen especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que s’ha celebrat a Tortosa. El curtmetratge narra un viatge per explorar els efectes que el turisme exerceix sobre el medi ambient, la cultura i l’economia local.

Entre el palmarès també destaca el Grand Prix que s’ha endut Insiders Guide to Riga de Janis Nords, una sèrie de pel·lícules promocionals que formen part d’una campanya on-line per promoure Riga com destinació turística. El projecte també ha guanyat el premi al millor film en la categoria de Tourism Destination- City.

Memories of a Destination de Vijay Sawant ha guanyat en la secció de Tourism Destination - Region. Per la seva banda el millor audiovisual en Tourism Destination - Country se l’ha endut la producció sudafricana A story at every turn.

El premi a Best production encouraging respect among cultures - Unesco ha estat per Madrid te abraza, de la directora Juana Macías, mentre que el Millor Film Turístic de Catalunya ha anat a parar a les mans del director Jordi Molet per la campanya audiovisual Vic, Slow City. 

Comentarios
Multimedia Diari