Urbanitzen l’entorn de la Biblioteca Delta de l’Ebre

La inversió, de 120.000 euros, preveu una nova zona d’aparcaments i un parc infantil

10 marzo 2018 08:59 | Actualizado a 10 marzo 2018 09:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres d’adequació de l’entorn de la Biblioteca Delta de l’Ebre la qual comptarà, en un parell de mesos, amb una nova zona d’aparcaments i un parc infantil amb diferents elements d’oci familiar. 

En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «aquesta obra permetrà dignificar l’entorn del centre cultural de Deltebre i dotar-lo de nous elements que ajudin a complementar un dels equipaments més rellevants del municipi».
El projecte, amb una inversió prevista de 120.000 euros, és el primer que es durà a terme per millorar tot l’entorn aquesta zona del municipi. 

L’alcalde ha detallat que «estem treballant en cinc projectes més que ens han de permetre impulsar una de les àrees més estratègiques del municipi atès la seva densitat de trànsit, a causa de la seva proximitat al pont Lo Passador sobre el riu Ebre i, per tant, a Sant Jaume d’Enveja».

Dos d’aquests projectes està previst que finalitzin durant el quart trimestre d’aquest any 2018. Per una banda, i amb un import de 320.000 euros, la urbanització del carrer Cambra, situat just al darrera de la mateixa biblioteca. 

Tant el projecte com les contribucions especials que han de pagar els veïns ja han estat aprovades i, alhora, en el marc d’un altre projecte, també s’està estudiant la possibilitat de connectar aquest carrer amb l’avinguda Goles de l’Ebre.

Per altra banda, es preveu la construcció de la rotonda del carrer Girona. Es tracta d’un important projecte, amb un cost econòmic de gairebé 240.000 euros, que haurà de posar fi a un dels punts negres de la mobilitat i seguretat dins el municipi. 

Nou espai d’exposició

Per a complementar aquesta zona, i en concret la Biblioteca Delta de l’Ebre, també està prevista la construcció d’un espai expositiu dins del propi recinte cultural
Aquesta inversió està prevista per enguany però la seva execució dependrà de la concreció de subvencions, segons s’apunta des de l’Ajuntament de Deltebre. 
Finalment, en la darrera Junta de Govern Local, es va aprovar el concurs d’idees per a la redacció del projecte d’adequació del Recinte Firal i Festiu de Deltebre. La seva adequació està prevista per l’any que ve o per al 2020.

Comentarios
Multimedia Diari