Vint edicions dels premis de Qualitat Ebrenca

Sorolla Bacallaners o les Vinyes del Convent, entre els guardonats d’aquest 2021

21 diciembre 2021 15:24 | Actualizado a 21 diciembre 2021 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’associació Amics i Amigues de l’Ebre ha lliurat els premis de Qualitat Ebrenca i els premis d’arquitectura al Museu de l’Ebre a Tortosa.
Els premis van ser creats fa vint anys per l’entitat per posar en valor les empreses de les Terres de l’Ebre, ja sigue per la seua excel·lència de gestió i producció, com la seua originalitat amb els productes creats, sempre tenint referència que estiguin instal·lades en una de les quatre comarques.
Aquest anys s’ha premiat cinc projectes empresarials. Es tracta de Sorolla Bacallaners, una empresa centenària de les Terres de l’Ebre que ha sabut adaptar-se als nous temps amb nous productes; el Celler Vinyes del Convent d’Horta de Sant Joan, per la ràpida expansió de la iniciativa, així com per l’aposta pel territori. El tercer guanyador és per a Immobiliària Romeu d’Amposta, una iniciativa que es diferencia de la resta «per una aposta valenta de promoció del territori», segons destaquen des de l’organització dels premis. També ha estat guardonada la Cooperativa Agrícola de Rasquera, entitat que celebra les seues 75 collites «sempre implicada amb el desenvolupament del poble». Per últim s’ha premiat Antonio Martinez Vilàs, conegut pel «Chaparro» i Sergi Masip,«Lo Roget», per crear Lauretània, un fusió entre una iniciativa empresarial amb la promoció del folklore i la cultura popular de les Terres de l’Ebre.
Arquitectura
Per altra banda, l’entitat també ha lliurat els Premis d’Arquitectura de les Terres de l’Ebre ,que aquest any ha recaigut a l’obra L’AC, un centre cultural multi-usos de l’Ajuntament de Campredó, «per la seua originalitat i versatilitat en la utilització d’aquest espai».
Arran del 20è aniversari dels premis de Qualitat Ebrenca l’associació ha preparat una exposició amb la totalitat dels premiats durant aquests dues dècades, més de cent empreses reconegudes, entre les quals Mobles Estellé, Tot Llatge, YKK de Campredó, PAMESA, Celler Bàrbara Forés, Celler Pinell de Brai o HIFE. 
També hi ha una petita recopilació de totes les edificacions premiades durant aquestes 15 edicions dels premis d’arquitectura. L’exposició romandrà oberta fins al gener en caps de setmana, que és quan obre el Museu de l’Ebre. 

Comentarios
Multimedia Diari