Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Activen el pla INUNCAT per tempestes a l’Ebre

A Batea s’han acumulat 64 litres per metre quadrat

| Actualizado a 06 julio 2022 19:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest tarda l’alerta del Pla INUNCAT per un avís d’observació per intensitat de pluja torrencial de pluja a la comarca de la Terra Alta que també pot afectar les Garrigues, Priorat i Ribera d’Ebre.

Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT de Protecció Civil ja s’ha fet arribar aquest avís a tots els municipis afectats, i s’ha demanat que es faci el tancament preventiu de tots els guals i punts inundables que hi hagi.

$!La vinya, afectada a Batea. Foto: DT

A Batea s’han produït diversos danys, entre els quals destaquen «afectacions a cases i edificis municipals», tal com explica l’alcalde del municipi, Joaquim Paladella.

A més, la calamarsa ha fet acte de presència a Batea, on es podrien haver de tallar alguns camins i lamentar danys a les vinyes.

Recomanacions

Protecció civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades aquest episodi de precipitacions, i també en les activitats a l’aire lliure.

També expliquen que evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s’esperen intensitats i acumulacions més importants.

Comentarios
Multimedia Diari