Adam Tomàs, reelegit candidat d’Esquerra a l’alcaldia d'Amposta

Ha rebut el suport unànim de l’Assemblea de militants i amics de la secció local d’ERC

15 mayo 2018 15:50 | Actualizado a 15 mayo 2018 16:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Assemblea de militants i amics de la secció local d’Amposta d’Esquerra Republicana de Catalunya va escollir aquest  dilluns a la nit Adam Tomàs com a candidat a l’alcaldia per les pròximes eleccions municipals. Tomás, que va ser l’únic que va optar a encapçalar la candidatura, va rebre el suport unànime dels assistents. Amb aquesta elecció serà la tercera vegada consecutiva que optarà com a cap de llista dels republicans a l’alcaldia d’Amposta. 

 La presidenta de la secció local d’Esquerra, Lídia Pérez, a més de  destacar «l’excel·lent treball que està fent l’actual alcalde d’Amposta i el seu equip de govern», va  reivindicar la necessitat de donar continuïtat a la seva feina en els propers anys. Adam Tomàs, després d’agrair el suport i la confiança rebuda, es va mostrar «il·lusionat per poder seguir transformant la ciutat amb noves propostes, millorar el benestar dels ciutadans i consolidar el projecte republicà». Tomàs va recordar que, a poc més d’un any d’acabar la legislatura, «ja hem acomplert la gran majoria del programa electoral i dels compromisos adquirits pel govern municipal;i crec que no només l’assolirem,  sinó que deixarem molts projectes de futur engegats». 

Adam Tomàs Roiget, de 46 anys, és regidor a l’Ajuntament d’Amposta des de l’any 2003. Al 2011 va agafar el relleu de Marta Cid i va encapçalar el projecte municipal d’Esquerra. A les eleccions municipals del 2015  va aconseguir una sonada victòria a la capital del Montsià, amb una majoria absoluta (11 regidors) que deixava fora del govern municipal a Convergència i Unió, després de gairebé trenta anys.

Comentarios
Multimedia Diari