Amposta licita prop d’1,5 milions en obres a carrers

Són renovacions de clavegueram, pavimentacions a la via pública i places i arranjaments de camins malmesos per aiguats

| Actualizado a 19 agosto 2021 10:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Aquest mes d’agost, l’Ajuntament d’Amposta ha tret a concurs diferents licitacions d’obra pública que li permetran invertir prop d’un milió i mig d’euros a la via pública. Així, s’ha licitat l’arranjament del camí de Sant Carles, per un valor d’111.727,50 euros i una bossa d’arranjament de diversos camins valorada per 100.000 euros. 

També s’està licitant una bossa de 200.000 euros per a la substitució i millora del clavegueram a diversos carrers, que s’executaran durant el que queda de 2021 i el 2022. Amb aquesta bossa es preveu actuar als carrers ubicats entre el Dos de Maig i el carrer del Grau.

Pel que fa a la pavimentació de diversos carrers, s’ha licitat una bossa de 120.000 euros. Amb aquesta quantitat, està previst asfaltar aquells carrers on ja s’ha renovat la xarxa d’aigua potable i clavegueram com, per exemple, tot el voltant de la plaça de la Mancomunitat de Catalunya.
Una altra de les obres que actualment es troben en licitació i que s’han d’adjudicar a finals d’agost principis de setembre son els pràcticament 400.000 euros de la urbanització de l’entorn del Centre Cívic de Gent Gran.

Finalment, al setembre, l’Ajuntament té previst traure a concurs un paquet de poc més de 400.000 euros per arranjar camins afectats pels aiguats del 2020, entre els que hi ha camins com Set Piques, Cubilars, Riu Vell, Baladres i carretera de les Salines al Poble Nou.

Comentarios
Multimedia Diari