Arriba el material donat per la Xina als centres de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre

El material es compartirà amb l'Hospital d'Igualada i els Mossos

24 abril 2020 14:26 | Actualizado a 24 abril 2020 14:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dijous va arribar el material donat per CSFF (China Short Film Festival) entitat estatal xinesa que ha agrupat a 58 donants per enviar un total de 6.000 mascaretes KN95 (FFP2). Aquest material es distribuirà en un cinquanta per cent entre els diferents proveïdors de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, inclosos ambulàncies Egara, i l’altra cinquanta per cent per a l’Hospital d’Igualada. Així mateix han arribat  4.000 mascaretes quirúrgiques d’un sol ús, destinades al cos de Mossos d’Esquadra, també en un cinquanta per cent per al cos de Mossos de les Terres de l’Ebre i un cinquanta per cent per als d’Igualada.

Aquest divendres s’han lliurat aquestes mascaretes al cos de Mossos d’Esquadra. La gerent de la Regió Sanitària, acompanyada de l’Intendent dels Mossos d’Esquadra de les Terres de l’Ebre han rebut el material i s’han fet la fotografia amb cartells en xinès i castellà donant les gràcies als donants.

Aquest material que ha estat donat per CSFF arriba gràcies a la tasca que va realitzar una professional de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta quan a la Xina es trobaven en plena crisi sanitària.

Comentarios
Multimedia Diari