Deltebre se’n va de Carnaval

La pandèmia havia endarrerit l’esperada rua pels carrers del municipi fins l’abril, però el fort vent del passat cap de setmana va tornar a aplaçar l’esdeveniment

| Actualizado a 09 abril 2022 18:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Deltebre és un dels municipis ebrencs que més intensament celebra el Carnaval. Enguany ha arribat tard i s’ha fet esperar molt. La sisena onada de la pandèmia va endarrerir, per prudència, la celebració dels actes des de febrer fins els darrers dies de març i el primer cap de setmana d’abril. El fort vent que va fer el passat cap de setmana, però, va tornar a endarrerir un dels actes més emblemàtics i disfrutats i segurament el punt més àlgid del Carnaval: la rua. Finalment, aquest dissabte a la tarda es va celebrar, en un gran ambient de festa i participació, amb l’alegria multiplicada per deu després de dos anys de pandèmia i amb un temps esplèndid.

Petits i grans van xalar amb molta música i animació pels carrers del municipi i amb disfresses de tot tipus. Enguany la Rua del Carnaval de Deltebre ha comptat amb 17 comparses i amb 600 participants. La rua va iniciar el seu camí des de la farmàcia vella fins a la Plaça Vint de Maig, on les diferents comparses van realitzar la seua actuació davant del públic.

A més enguany la Rua ha comptat amb premis de participació per a tots els inscrits, i també premis a la millor rua (500 euros), a la millor carrossa (400 euros), a la millor disfressa (300 euros), a la millor coreografia (250 euros), a la més xaladora (250 euros) i a la més original (250 euros).

En aquesta ocasió el lema del Carnaval ha sigut «I més no sigue!». A banda de la Rua, el programa d’activitats s’ha complementat enguany amb la Pijamada Party de la Quinta del 2004, amb el Taller de Confecció de mascaretes de carnaval i el Carnaval Infantil celebrat el passat cap de setmana, dirigit als xiquets i xiquetes, amb la sisena edició del Carnaval Caní, que compta amb la col·laboració de l’associació DeltaRescat, i també amb el Carnaval Jove, que es celebra en col·laboració amb la discoteca MUUM.

Comentarios
Multimedia Diari