Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Deu joves d’Amposta s’incorporen a l’empresa Effective Logístics & Picking SL amb l’FP Ocupacional Dual

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya atorga una subvenció a la contractació de 105.000 euros

| Actualizado a 20 diciembre 2022 17:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Deu joves menors de 30 anys s’han incorporat a treballar a l’empresa TUC TUC (del grup Effective Logístics & Picking SL) a través del FP Ocupacional Dual; un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) que gestiona l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta, amb una subvenció de 105.000 euros. L’Ajuntament, a més de tramitar l’ajuda, és responsable de fer la formació dels joves per tal que obtinguin els certificats de professionalitat.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, valora molt positivament la notícia i recorda que aquest és un dels compromisos que va adquirir el consistori per tal d’afavorir la implantació de l’empresa a la ciutat.

Tuc Tuc és una de les marques d’Effective Logistics, de roba infantil. Segons recorda l’alcalde, «des de l’Ajuntament, quan l’empresa va manifestar la voluntat d’ubicar-se a un actiu immobiliari buit al polígon de l’Oriola, vam posar-nos al seu costat per tal d’afavorir la seva implantació».

«La nostra ajuda anava vinculada a la creació d’una norantena de llocs de treball per part d’Effective Logístics», recorda Adam Tomàs, «i això és el que s’ha fet».

Els joves s’han incorporat a través del programa FP Ocupacional Dual que contempla un contracte de treball en formació en què el 65 per cent de la jornada és activitat dins l’empresa i el 35 per cent restant és formació per als els certificats de professionalitat, s’ha impartit tant a l’Institut Montsià com a l’edifici del Sindicat.

Els i les contractats eren joves aturats menors de 30 anys i tindran un contracte per a un període d’un any. Al març d’aquest 2022 Effective Logístics ja va contractar 14 joves més, també a través d’una subvenció del Servei d’Ocupació dins del mateix programa, segons ha informat l’Ajuntament de la capital del Montsià.

Comentarios
Multimedia Diari