El líder del PP de Tortosa i candidat per TGN a Twitter: 'El asesino Lluís Companys ya tiene una plaza a su nombre'

Davant les crítiques, el perfil oficial del PP tortosí ha donat suport al seu secretari general: "no creïem que l'assasí de milers de catalans mereixi un homenatge", han dit.

19 mayo 2017 21:31 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El secretari general del PP a Tortosa i número 4 per Tarragona en les darreres autonòmiques, Jaume Solé Purcalla (@Jaume_Sole1), s'ha despatxat a Twitter amb un comentari que, de ben segur, durà cua: "El asesino Lluís Companys ya tiene una plaza a su nombre en Tortosa mientras la izquierda en bloque lo homenajea", ha sentenciat. 

Arran d'aquesta piulada alguns tuitaires han respost indignats i Jaume Solé  ha recordat que "bajo el mandato de Pajarito Companys fueron asesinados 8129 catalanes, la mayoría sin juicio". A més, en aquest debat a la xarxa, el tortosí ha rebut el suport del perfil de Twitter oficial del seu partit a la ciutat: "no creïem que l'assasí de milers de catalans mereixi un homenatge", han dit.

El líder popular de Tortosa es defineix en el seu perfil de Twitter com a "Politólogo, europeista, botifler, cinéfilo, melómano, gamer, liberal, madridista, ebrenc, desenamorado, cristiano, ecologista y pepero" y, durant el dia d'avui també ha fet algunes piulades curioses, com el text que acompanyava una imatge dels alcaldes que donaven suport a Mas a Barcelona amb la seva vara a la mà: "Un bastón para dominarlos a todos, un bastón para atraerlos y atarlos a las Tinieblas ¡Aquí los hijos de Gondor!", ha dit.  

 

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari