Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els balls i els bous centren bona part del programa de festes a les Cases d’Alcanar

El nucli mariner enceta avui deu dies de festa vora el mar a l’entorn del recinte portuari

10 agosto 2023 18:23 | Actualizado a 11 agosto 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cinc nits de balls d’orquestra gratuïtes i una setmana de diferents modalitats taurines són la carta de presentació de les festes de la Mare de d’Agost a les Cases, que donen avui el tret de sortida, amb la inauguració de l’exposició de pintura de l’artista local Llagostera ‘Pitxó’, a la sala d’exposicions del Pòsit de pescadors, a les 19 hores.

A la mitjanit, hi haurà el primer ball de gala, amb l’orquestra Juniors, a la mitja part actuarà el dj Oriol Poy i, en acabar el ball, música remember a càrrec de Miquel Quer. Cada nit de ball intervindran dos discjòqueis, un al descans de l’orquestra i l’altre en acabar l’actuació.

Les pubilles obriran el ball avui, demà amb l’Orquestra Titanic; dilluns, que intervindrà el conjunt Alaska on Tour; divendres, amb La Tribu, i dissabte que actua l’orquestra Montecristo.

Cap al migdia del dimarts 15 se celebrarà el vermut electrònic, amb discjòqueis i degustacions gastronòmiques.

Concert de la Banda Municipal

El mateix dia, a les 22.30 hores i al port, la Banda Municipal de Música d’Alcanar interpretarà composicions de Fernando Bonete, Alfred Reed, Carl Wittrock, José Beteta, Beethoven i Pérez Prado, entre d’altres, sota la batuta del director Pascual Arnau.

Completen el programa activitats infantils i esportives, com el festival de ballet, gràcies a l’equip tècnic de l’Ajuntament, les comissions d’entitats de les Cases i de Bous, associacions i persones implicades en l’organització.

S’instal·larà un punt lila i multicolor els dies 12, 14, 17 i 19 d’agost. S’ha incrementat una nit més el servei i s’ha reubicat a la plaça Sant Pere, per gaudir d’un espai més distès i confidencial.

Els bous comencen aquest diumenge amb bou embolat, que es repetirà dilluns, divendres i dissabte. Tota la setmana vinent hi haurà tarda de bous, excepte el dimarts (festiu) en què tindran lloc dos bous capllaçats al matí. S’ha programat bou mecànic de foc aquest diumenge i dilluns, a càrrec de Tradició Canareva.

Comentarios
Multimedia Diari