Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Hospital Comarcal d’Amposta incrementa un 7% l’activitat

El centre hospitalari i la fundació que gestiona la residència de la gent gran tanquen l’exercici del 2021 amb números positius

| Actualizado a 03 agosto 2022 16:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les xifres d’activitat de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) van créixer l’any passat un 7 per cent respecte al 2020, i van superar els 22 milions d’euros, amb un augment «notable» de l’activitat quirúrgica, on es fan noves intervencions, com la cirurgia de pròtesi d’espatlla. Això, juntament amb la contenció de la despesa, tot i que s’ha contractat més personal per cobrir baixes per covid, han permès tancar l’exercici econòmic de l’any passat de l’Hospital i de Fussmont (Fundació de Serveis Social del Montsià) amb una xifra positiva de 371.478 euros. L’HCA ha pogut pagar el 100% dels objectius del personal, les conegudes com a DPO.

Fussmont també tanca l’exercici amb un resultat econòmic 123.778 euros en positiu, amb ingressos procedents únicament de la seva activitat social i assistencial. L’entitat, que gestiona entre d’altres la residència de gent gran d’Amposta, ha superat per primer cop els 5 milions d’euros de negoci, un 5,6% més que el 2020. La residència de la gent gran té 160 places de residència i 75 de centre de dia, 55 al centre de la ciutat i 20 al de Sant Jaume d’Enveja.

Lentitat ha agafat «aire econòmic» per la substitució del préstec inicial de 6 milions d’euros arran de la intervenció econòmica de l’Ajuntament d’Amposta, qui va fer efectiu un préstec de 4,5 milions d’euros l’any 2020 amb dos anys de carència.

Comentarios
Multimedia Diari