Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Institut de Flix oferirà el cicle d’energies renovables

Serà el primer centre de les Terres de l’Ebre que impartirà aquesta formació a partir del curs que ve. Avui comencen les preinscripcions

25 mayo 2023 17:32 | Actualizado a 25 mayo 2023 17:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Institut de Flix aposta pels cicles formatius: compta amb una oferta que inclou els Graus Mitjans de Gestió Administrativa i de Manteniment Electromecànic i els Graus Superiors de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, als que a partir del curs que ve s’hi sumarà el CFGS en Energies Renovables.

El curs 2023-2024, el centre oferirà de manera exclusiva a les Terres de l’Ebre aquesta oferta formativa, un cicle de nova creació que està en sintonia amb les directrius europees de disminuir la dependència dels combustibles fòssils. Així, davant la creixent oferta laboral en el camp de les energies renovables i la futura previsió d’augment d’aquestes energies, el centre veu la incorporació d’aquest nou cicle com una oportunitat que ofereix a la gent poder fixar-se al territori.

El període de preinscripció als cicles formatius de grau superior serà des d’aquest divendres, 26 de maig, fins a l’1 de juny, i s’haurà de realitzar telemàticament. Les persones interessades poden contactar amb l’institut.

Segons remarquen des del centre educatiu flixanco, els cicles formatius «són una manera efectiva d’accedir tan al món laboral com a estudis superiors». A més, en aquest últim cas, «representen un pont de llançament per després accedir a una carrera universitària, ja que s’assoleix la practicitat que en un grau universitari no està tan present i permet convalidar molts crèdits de la totalitat del grau».

Comentarios
Multimedia Diari