Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La parella morta a Godall feia mesos que reclamava tenir llum al seu domicili

Eren de Vilanova i la Geltrú i s’havien mudat al poble feia poc. Van morir per inhalació de diòxid de carboni en usar un grup electrogen

| Actualizado a 23 noviembre 2022 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La parella localitzada sense vida el passat diumenge a l’interior de casa seua a Godall feia mesos que reclamava tenir llum al domicili. Com a mesura temporal, es van proveir d’un grup electrogen mentre la companyia no els donava d’alta. Van morir a causa d’inhalació de diòxid de carboni; el grup estava a l’interior de l’habitatge i no disposava d’escapament cap a l’exterior. L’haurien engegat per anar a dormir, però no es van despertar.

Les víctimes, un home i una dona de 54 i 61 anys, eren parella des de feia molts anys. Residien al número 11 del carrer Sant Josep de Godall. Segons ha pogut saber el Diari, eren veïns de Vilanova i la Geltrú i feia poc que s’havien mudat a Godall perquè havien heredat aquest domicili, que anaven a acondicionar-se i s’estaven preparant per viure-hi.

Ella treballava cuidant persones grans i anteriorment ja havien viscut a Godall. Feia un temps també havien viscut a Albacete. Una neboda explica que per a la família, part de la qual resideix a Barcelona, ha sigut un gran cop i que encara estan en estat de shock.

«Ha sigut tràgic. És una desgràcia molt gran perquè eren dos persones joves, gent treballadora. S’han donat moltes casualitats: s’acabaven de mudar allí, encara no els havien posat llum i van usar un grup electrogen de forma temporal i l’altre dia era dels primers cops que feia fred i van usar-lo... Ha sigut realment molta mala sort», expressa. La neboda detalla fins i tot que el seu oncle i la seua parella els havien comentat i s’havien queixat a la família que feia dos mesos que demanaven a la companyia tenir llum i que no se n’avenien de la lentitud dels tràmits.

«Ens anaven dient que encara esperaven tenir llum, que a veure si venien d’una vegada els de la instal·lació, que ho havien demanat feia mesos i que eren molts lents... Per això ens sentim molt frustrats. Si la companyia hagués anat més ràpid, això no hagués passat. És una injustícia el que ha passat», lamenta aquesta neboda.

Van ser els veïns del poble els que van donar avís que feia dies que no veien a la parella, que ja era coneguda al poble, i que els seus cotxes no es movien del lloc on estaven aparcats.

«Nosaltres parlavem amb ells sovint. Els havíem trucat i en no contestar els vam escriure també al Whatsapp, però no vam arribar a imaginar que tardaven a contestar perquè havia passat una cosa així», diu la neboda.

Finalment, el passat diumenge els Mossos d’Esquadra van accedir al seu habitatge per una finestra i van trobar la parella sense vida. També van trobar ja apagat i sense benzina al dipòsit el grup electrogen.

«Si la companyia de llum hagués anat més ràpid, això no hauria passat», lamenta una neboda
Comentarios
Multimedia Diari